Zou je onze nieuwsbrief willen ontvangen?

schrijf je dan in en blijf van onze leuke nieuwtjes op de hoogte

View our privacy policy and termen

Webshop is 24/7 open

NOTES CANDLE SMALL IN 10 GEUREN

€14,95
Op voorraad
Vandaag op de post? Bestel voor 18.00 uur, Ma - Zondag
Doe je ook mee sparen? schrijf je in: 1 euro = 1 punt

Wie kiest voor Notes-kaarsen krijgt een heerlijke kaars die zorgvuldig is geformuleerd en gelaagd om diepte, rijkdom en complexiteit te weerspiegelen. Notes gaat gepassioneerd op zoek naar uitmuntendheid in de kunst van het parfum. De Notes-kaarsencollectie is gemaakt met een soja waxmix en katoenen lonten om de schoonste lucht te creëren Gewicht - Groote - Branduren: Small candle: 130gr - 6.5 x 8.5 cm (wxh) - 30-40 

Tips: 1. Geef je lont een knipbeurt. Houd de lont mooi en bijgesneden. knippen moeten op een gezonde lengte van 0,5 cm worden bewaard en moeten voorafgaand aan elke knipbeurt worden gedroogd. Lange lontjes kunnen scheuren en in de was vallen. Een kortere lont betekent een betere waxpool, wat een betere branding betekent. We raden aan om de lont elke 4 uur brandtijd te laten trimmen. Blus altijd de vlam, laat de kaars droog worden en snij de lont voordat u hem opnieuw aanraakt.

2. Maak de bovenkant breed. Elke keer dat je je kaars brandt, laat je de hele bovenste laag veranderen in een geurige poel vloeibare was en krijg je de best mogelijke geur. Het is belangrijk om het wasbad helemaal tot aan de rand van de container te laten komen. Dit voorkomt tunneling en wasafval. De kaars moeten meestal 4-6 uur per keer branden, afhankelijk van de grootte van de pot om het grootste rendement eruit te halen.

3. Weet wanneer je moet stoppen Wanneer er ongeveer 1,5 cm over is op de bodem van je kaars, is het tijd om te stoppen met branden. De kaarsen worden gemaakt met een kleine wasbuffer, wanneer dit onder dit niveau is gezwenkt, kan de container heet worden en je verbranden of de onderzijnde waar je kaars op staat. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
No Hassle Returns
No Hassle Returns
Niet blij met je bestelling, je hebt 30 dagen bedenktijd
Heb je nog vragen? Mail ons dan snel