Zou je onze nieuwsbrief willen ontvangen?

schrijf je dan in en blijf van onze leuke nieuwtjes op de hoogte

View our privacy policy and termen

Webshop is 24/7 open

COUNTRYCANDLE Lavender&Patchouli

€10,95
Op voorraad
Vandaag op de post? Bestel voor 18.00 uur, Ma - Zondag
Doe je ook mee sparen? schrijf je in: 1 euro = 1 punt

De geur: dit is een frisse, lichte mix van violet blad, oranje en groen blad met een diep warm hart van lavendel, jasmijn, patchouli en lelie ondersteund door rijke cederhout, muskus, mos barnsteen en vetiver. Vegan GMO gratis Palmolie vrij Bevat geen ingredienten die op dieren zijn getest Overal sterk geparfumeerd Versierd met met de hand geplukte Britse bloembladen Handgemaakt in Corsham, Wiltshire UK Afmetingen: 76 mm (d) x 62 mm (h) Brandtijd: 30-35 uur

KAARSVERZORGING; VEILIGHEID Bij The Country Candle Company besteden we veel aandacht aan het produceren van kaarsen van hoge kwaliteit die prachtig branden. We hebben onze beste kaarsentips samengesteld om de kwaliteit van uw kaarsen te verbeteren en enkele van onze veiligheidsrichtlijnen uit te leggen. Met de juiste zorg zullen onze kaarsen schoner branden en gaan ze langer mee.

1. Trim je lont! Houd uw lont bijgesneden tot 5 mm met onze handige lonttrimmers. Dit geeft een veel schonere verbranding en voorkomt dat de kaars roet aanmaakt.

2. Houd uw kaarsen uit de buurt van tocht om de vlam stabiel te houden. Een onstabiele vlam veroorzaakt roet en geeft een rokerige geur af.

3. Laat het wasbad volledig smelten tot de rand van de kaars voordat het blust. Door dit te doen gaat je kaars veel langer mee en brandt hij zonder tunneling.

4. Gebruik een kaarsendover om je kaars te doven. Kaarsensnuffels voorkomen dat overtollige rook ontsnapt wanneer de pit wordt gedoofd.

5. Wanneer je kaars 5 mm vanaf de onderkant bereikt, is het tijd om afscheid te nemen. Als u een kaars recht laat branden, kan de houder erg heet worden wanneer er weinig was achterblijft.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
No Hassle Returns
No Hassle Returns
Niet blij met je bestelling, je hebt 30 dagen bedenktijd
Heb je nog vragen? Mail ons dan snel