Zou je onze nieuwsbrief willen ontvangen?

schrijf je dan in en blijf van onze leuke nieuwtjes op de hoogte

View our privacy policy and termen

Webshop is 24/7 open

A Fish Named Fred AFNF Shirt African Birds

€39,97
Op voorraad
Vandaag op de post? Bestel voor 18.00 uur, Ma - Zondag
Doe je ook mee sparen? schrijf je in: 1 euro = 1 punt

LET OP !!!

Ivm de grote korting kunnen afgeprijsde artikelen niet worden geretourneerd

A Fish Named Fred overhemden Ben je die eentonige overhemden meer dan beu en wil je weer leven in de brouwerij brengen? Dan zijn de stijlvolle en opvallende designs van A Fish Named Fred een prima vangst! Er was eens een vis die Fred heette en als er een ding was dat Fred haatte dan waren het wel grijze muizen. Daarom begon Fred met het ontwerpen van opvallende en stijlvolle overhemden.

De prints waren zo origineel dat iedereen ze meteen wilde kopen. Natuurlijk is dit niet het echte verhaal van het kwaliteitsmerk A Fish Named Fred, maar het resultaat blijft wel hetzelfde: overhemden die meteen in het oog springen! 

De overhemden zijn modern fit, wat betekent dat ze een licht getailleerde pasvorm hebben. Met andere woorden: deze overhemden zijn perfect voor een gemiddeld postuur. Weg met die saaie overhemden! Het leven is te kort om de menigte te volgen.

Vanuit deze filosofie gaan de ontwerpers van A Fish Named Fred elke dag aan de slag om de origineelste overhemden te creëren Daarbij verliezen ze de kwaliteit van de producten niet uit het oog. Ook eerlijkheid en integriteit worden hoog in het vaandel gedragen bij dit merk. 

Wil je een leuk shirt aanschaffen neem dan 1 maat groter dan dat je normaal hebt !

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
No Hassle Returns
No Hassle Returns
Niet blij met je bestelling, je hebt 30 dagen bedenktijd
Heb je nog vragen? Mail ons dan snel